Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to the current issue
Skip to site footer
Open Menu
Re|Cibo
Current
Archives
Announcements
About
About the Journal
Editorial Team
Privacy Statement
CODICE ETICO
Contact
Search
Register
Login
Current Issue
Vol. 3 No. 1 (2024): ReCibo Rivista della Rete Italiana Politiche Locali del Cibo - Numero 1
Published:
2025-03-25
Full Issue
PDF (Italiano)
EDITORIALE
Editoriale Re|Cibo 5
La Redazione
PDF (Italiano)
ANTIPASTI
Experimenting with urban food governance. Ambitions, limits, directions, problems, trajectories
Luca Battisti, Federico Cuomo, Alessandra Manganelli
PDF (Italiano)
Promuovere l’agrobiodiversità attraverso le NUCs. Il progetto DIVINFOOD
Francesca Benedetta Felici, Luca Colombo
PDF (Italiano)
Experimenting with urban food systems. A comparison of Oslo and Turin
Federico Cuomo, Luca Battisti, Riccardo Giovanni Bruno, Celine Motzfeldt Loades, Anders Eika
PDF (Italiano)
PRIMI PIATTI
Sostenibilità e inclusione contro l’insicurezza alimentare. Il contributo dell’associazione ReFoodGees
Livia Marini
PDF (Italiano)
Raccolta e distribuzione di eccedenze alimentari, un confronto tra Torino e Timișoara: povertà alimentare e la crisi del Welfare
Giuseppina Bifulco
PDF (Italiano)
Urban food governance in times of crises. Insights from Toronto
Alessandra Manganelli
PDF (Italiano)
Empowering food democracy. The possible role of social actors in democratising food system(s)
Andrea Di Bernardo
PDF (Italiano)
SECONDI PIATTI
Interview with Leon Ballin, program manager of the British food network Sustainable Food Places
Riccardo Giovanni Bruno, Egidio Dansero, Joel Solé Lamich
PDF (Italiano)
La nascente rete tedesca dei Consigli del cibo e l’esperienza del Consiglio del cibo di Colonia
Karl Krähmer
PDF (Italiano)
An Established Experience. A Conversation on the City Deal Initiative in the Netherlands
Riccardo Giovanni Bruno
PDF (Italiano)
Interview with Daniel López García, former coordinator of the Spanish food network Red de Municipios por la Agroecología
Joel Solé Lamich
PDF (Italiano)
Feeding Sustainable Cities Association - Boosting food transition in Portugal since 2018
Cecilia Degado
PDF (Italiano)
Intervista con Florent Yann Lardic, direttrice della rete francese del cibo Terres en Ville
Egidio Dansero, Joel Solé Lamich
PDF (Italiano)
CAFFE' E AMMAZZACAFFE'
Greening Cities by Growing Food. A Political Ecology Analysis of Urban Agriculture in the Americas, Colleen Hammelman
Anna Fera
PDF (Italiano)
Condizioni di (in)successo e ostacoli nelle innovazioni agroecologiche: Il caso della CSA NaturalMente in Trentino
Mattia Andreola, Alice Dal Gobbo, Francesca Forno
PDF (Italiano)
Per una cartografia delle politiche locali del cibo in Italia: le mappe di Re|Cibo 5 e approfondimento regionale su Puglia e Piemonte
Egidio Dansero, Tommaso Tonet
PDF (Italiano)
View All Issues
Language
English
Italiano
Information
For Readers
For Authors
For Librarians